Ongedierte bestrijding

Amsterdam Zuid-Oost

Onze aanpak

U belt 085-0655244

Wij komen vrijblijvend & kosteloos bij u langs

U betaald contant of met PIN & krijgt een factuur.

Wij werken direct aan uw probleem, inclusief nazorg

Amsterdam Zuid-Oost

Niemand wil ongedierte in huis. Sommige soorten ongedierte vormen zelfs een gezondheidsrisico voor mensen en huisdieren. Ziekten die ze over kunnen brengen zijn onder meer salmonella en TBC. Wij verhelpen de ongedierteplaag binnen 1 dag in Amsterdam Zuid Oost en omgeving! 

Snel van het ongedierte af

Netwerk ongediertebestrijding verlost u niet alleen van uw probleem binnen 24 uur, maar zorgt er tevens voor dat het ongedierte niet meer terug komt. Door jarenlange ervaring met diverse soorten ongedierte, lossen wij het probleem efficient en doeltreffend op. Bij wijze van "nazorg" voorzien wij u na de behandeling nog van goede adviezen om een nieuwe plaag te voorkomen. Onze vele tevreden klanten zijn hier een bewijs van.

Wat kunt u van ons verwachten?

Zodra u ons belt, zal onze lokale ongediertebestrijder u een aantal vragen stellen om te achterhalen hoe groot het probleem is en waar u het ongedierte voor het eerst heeft gezien. Vervolgens kan een afspraak voor een inspectie worden gemaakt. Als de ongediertebestrijder het ongedierteprobleem in kaart heeft gebracht, geeft hij u een plan van aanpak inclusief prijsvoorstel. Bij akkoord zal hij nog dezelfde dag starten met de ongediertebestrijding.