Wij zijn werkzaam in Amsterdam, Zaanstad, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Volendam.
Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar BEL DIRECT 085 0655244 

Bedwantsen bestrijden?

Genoeg van die bedwantsen? Jaag de bedwantsen uw bed uit! Wij helpen u graag van uw probleem af! Netwerk Ongediertebestrijding helpt u. 


Een bedwants is een parasitair insect wat ongeveer 6 mm groot is en zich voedt met het bloed van een mens of dier. Uiteraard is het van belang dat we de bedwantsen zo snel mogelijk bestrijden. Bedwantsen planten zich namelijk razend snel voort en voor u het weet heeft u een bedwantsenplaag. In vier weken legt een vrouwtjes bedwants tussen de 5 en 10 eitjes. Bedwantsen leven ongeveer een jaar. In die tijd kunnen vrouwtjes dus voor veel problemen zorgen.


Naast het feit dat de bedwantsen niet bepaald fris zijn binnen uw omgeving, laten zij ook lelijke rode bulten achter op uw lichaam. De bedwants verspreid zichzelf gemakkelijk en snel door bijvoorbeeld spullen uit uw huis die u meeneemt naar een ander huis. Bedwantsen kunnen lange tijd zonder voedsel blijven leven. Wij bestrijden de bedwantsen in uw huis en zorgen ervoor dat deze niet meer terug komen. Bedwantsen bestrijden doen wij vakkundig en gecertificeerd.


Hoe herkent u een bedwants?

De bedwants is een klein, bruin en transparant insect. Het lichaam van deze beestjes is heel erg plat. Hierdoor kunnen zij heel goed tussen nader en kieren kruipen. De grootte van de bedwants is in de eerste maanden niet groter dan een speldenknop. Een bedwants wordt niet groter dan 5 mm. Dit maakt het lastig het beestje te "spotten". De kleur van een volwassen bedwants is zwart-of roodbruin. De vorm van de beestjes is ovaal en zeer plat. 


Signalen aanwezigheid bedwantsen

Waaraan kunt u bespeuren dat er bedwantsen in huis zijn? Let goed op de lakens / dekens op uw bed. Als er bedwantsen aanwezig zijn zullen hier uitwerpselen op te vinden zijn. Bedwantsen kunnen niet vliegen. Indien u vliegend ongedierte heeft, zijn het dus geen bedwantsen. Check uw gezin, uzelf en eventueel huisdieren op rode "vlekken" op de huid. Vaak zitten bedwantsbeten erg dicht bij elkaar. De beten lijken dan een soort patroon te hebben. Indien u door een bedwants bent gebeten, heeft u dus altijd meerdere rode bultjes op uw huid, welke dicht bij elkaar, in een soort "patroon" liggen.


Kunt u zelf de bedwantsen bestrijden?

Uiteraard kunt u zelf de bedwantsen bestrijden als het om een enkele gaat. In veel gevallen bij detectering van aanwezigheid is de plaag vaak al van enorme omvang. Daarom adviseren wij u ook een professioneel bedrijf in te schakelen. Netwerk Ongediertebestrijding bestrijdt de bedwantsen en wij zorgen er voor dat zij weg blijven. 


Bedwantsen bestrijden, hoe gebeurd dat?

Als wij de bedwantsen bestrijden bewerken wij alles met een gif wat voor de bedwants erg dodelijk is. Het is van belang dat letterlijk alles in uw huis besproeit wordt met dit gif om zo de bedwantsen bestrijden. Om eventueel garantie te bedwingen is het van belang de instructies te volgen van de specialist bij het kant en klaar maken van het huis of bedrijfspand. 


BEL DIRECT 085 0655244 om meteen van de bedwantsenplaag af te komen.

Bestrijding Bedwantsen 

Vanaf 125 euro

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te evalueren.


Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten.


U kunt ook direct een

vrijblijvende offerte aanvragen. 

Kunnen wij u helpen