Bedwantsen bestrijden

Tarief vanaf 90,00 euro

Onze aanpak

U belt 085-0655244

Wij komen vrijblijvend & kosteloos bij u langs

U betaald contant of met PIN & krijgt een factuur.

Wij werken direct aan uw probleem, inclusief nazorg

Bedwantsen bestrijden

Genoeg van die bedwantsen? Jaag de bedwantsen uw bed uit! Wij helpen u graag van uw probleem af! Netwerk Ongediertebestrijding helpt u. Binnen 24 uur kunnen wij bij u voor de deur om te helpen met uw bedwantsen probleem. 

Tarief vanaf 90 euro

Tarief van bestrijden van bedwantsen is vanaf 90 euro. Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te evalueren.Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Hoe herken ik een bedwants?

De bedwants is een klein, bruin en transparant insect. Door dit laatste is het moeilijk om een bedwants te herkennen We hebben de kenmerken voor u op een rij gezet:

  • De kleur van een volwassen bedwants is zwart-of roodbruin.
  • De vorm van de beestjes is ovaal en zeer plat. 
  • Kunnen goed tussen nader en kieren kruipen.
  • Een bedwants wordt niet groter dan 5 mm. Hierdoor lastig te spotten.

Bedwantsen bestrijden, hoe gebeurd dat?

Als wij de bedwantsen bestrijden bewerken wij alles met een gif wat voor de bedwants erg dodelijk is. Het is van belang dat letterlijk alles in uw huis besproeit wordt met dit gif om zo de bedwantsen bestrijden. Om eventueel garantie te bedwingen is het van belang de instructies te volgen van de specialist bij het kant en klaar maken van het huis of bedrijfspand

Oorzaken

Bedwantsen komen voor op plekken waar veel of afwisselend mensen bij elkaar komen. Deze bedwantsen komen in uw huis terecht door bijvoorbeeld deze ongevraagd mee te nemen van uw hotel naar uw eigen huis. Wanneer deze bedwantsen eenmaal op een plek zitten, kunnen ze zich heel snel vermenigvuldigen.

Bedwantsen bestrijden

Een bedwants is een parasitair insect wat ongeveer 6 mm groot is en zich voedt met het bloed van een mens of dier. Uiteraard is het van belang dat we de bedwantsen zo snel mogelijk bestrijden. Bedwantsen planten zich namelijk razend snel voort en voor u het weet heeft u een bedwantsenplaag. In vier weken legt een vrouwtjes bedwants tussen de 5 en 10 eitjes. Bedwantsen leven ongeveer een jaar. In die tijd kunnen vrouwtjes dus voor veel problemen zorgen.