Wij zijn werkzaam in Amsterdam, Zaanstad, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Volendam.

Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar BEL DIRECT 085 0655244 

Houtworm bestrijden?

Houtworm bestrijden? Heeft u last van houtwormen? Laat uw problemen verhelpen! Netwerk Ongediertebestrijding helpt u. Als u last heeft van houtwormen kan dit erg vervelend zijn. Houtwormen tasten het hout in en rondom uw huis aan. Uw meubels worden vernield en dit wilt u uiteraard voorkomen. Het is belangrijk dat we de houtworm bestrijden in en rondom uw huis om zo nog meer schade te voorkomen.

Houtworm bestrijden doen wij vakkundig en gecertificeerd.


Kunt u zelf de houtworm bestrijden?

U kunt uiteraard proberen de houtwormen zelf te bestrijden. Houtworm bestrijden is echter niet erg makkelijk. Daarom is het ook zeker aan te raden de houtwormen te laten bestrijden door een ervaren bedrijf. Wel kunt u uw spullen behandelen om houtwormen in de toekomst te voorkomen.

Het is af te raden om een aantal dingen van het internet uit te proberen die schijnen te helpen bij het bestrijden van de houtwormen. Echter kunnen deze methoden zelfs gevaarlijk zijn. Past u daarom zeker op! Laat de houtworm bestrijden door een professional. Zo weet u zeker dat dit goed gebeurd zonder gevaren.


Hoe herken ik een houtworm?

Houtwormen zijn er in verschillende soorten en maten. Een houtworm is een verzamel naam van verschillende in hout levende insecten. Een houtworm kan het uiterlijk van hout hebben maar er ook totaal anders uitzien. Vaak komt u er achter dat u last heeft van houtwormen omdat uw spullen in huis zijn aangetast.


Houtworm bestrijden, hoe gebeurd dat?

Het bestrijden van houtwormen doen we met vloeistoffen waar 10 jaar garantie op staan.

Wij komen graag gratis bij u langs om de situatie op te nemen. Daarnaast kunnen wij een offerte op maat voor u maken. Ook kunt u een offerte aanvragen via onze website.


Bel vandaag nog om van uw houtwormen af te komen! BEL DIRECT 085 0655244.

Bestrijdig Houtworm

Bekend na Inspectie

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te evalueren.


Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten.


U kunt ook direct een

Kunnen wij u helpen