Wij zijn werkzaam in Amsterdam, Zaanstad, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Volendam.
Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar BEL DIRECT 085 0655244 

Muis

Muizen bestrijden?

Als u last heeft van muizen kan dit erg vervelend zijn. Naast het feit dat muizen erg onhygiënisch zijn kunt u letterlijk wakker liggen van muizen die door het huis van alles kapot knagen. 


Kunt u zelf de muizen bestrijden?

Uiteraard kunt u ervoor kiezen zelf de muizen in uw huis te bestrijden. Vaak is dit erg moeilijk en slaagt u er zelf niet in om de muis te vangen. Met gif werken lijkt makkelijk maar heeft ook minpunten. Indien de muizen hier niet genoeg van eten kunnen wij resistent worden en wordt de plaag nog erger. Ook zijn gif doosjes bijvoorbeeld gevaarlijk voor kleine kinderen. En zijn lijmvallen niet afdoende om alle muizen te weren.


Hoe herken ik een muis

U kunt een muis herkennen aan zijn omvang en de keutels die de muis achterlaat. Een muis is vaak niet groter dan 10 centimeter en kruipt door smalle ruimtes. Muizen zijn vaak s’nachts actief en overdag zo min mogelijk. Zij vinden het fijn in een warme en droge omgeving. Waar  één muis is zijn er vaak  meerdere. Muizen zijn vooral te vinden onder vloeren, in plafonds, in muren en bijvoorbeeld garages. STOP de muizenplaag vandaag nog! Bel direct Netwerk Ongediertebestrijding: BEL DIRECT 085 0655244.


Muizen bestrijden, hoe gebeurd dat?

Het bestrijden van de muizen kunnen wij vakkundig en professioneel voor u uitvoeren. 

Wij komen gratis bij u langs voor een offerte op maat. 


Er zijn verschillende oorzaken voor een muizen probleem. Om tot een passende oplossing te komen zullen we dus eerst de oorzaak moeten achterhalen.


Oorzaken

Muizen leven het liefst, net als de mens, in een geschikte en fijne leefomgeving. Een

belangrijk onderdeel van zo een omgeving is veiligheid. Muizen zijn gewild bij prooidieren, waardoor ze buitenshuis vaak niet veilig zijn voor dieren als roofvogels, marters en katten. In een huis kunnen muizen veilig nestelen tussen de muren en in

kleine ruimtes, weg van roofdieren.

Bestrijding Muizen 

Vanaf 65 euro

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te evalueren.


Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten.


U kunt ook direct een

Verwijderen Muizenplaag

Kunnen wij u helpen