Muizen bestrijden

Tarief vanaf 47,50 EURO

Onze aanpak

U belt 085-0655244

Wij komen vrijblijvend & kosteloos bij u langs

U betaald contant of met PIN & krijgt een factuur.

Wij werken direct aan uw probleem, inclusief nazorg

Muizen bestrijden

Als u last heeft van muizen kan dit erg vervelend zijn. Naast het feit dat muizen erg onhygiƫnisch zijn kunt u letterlijk wakker liggen van muizen die door het huis van alles kapot knagen. Binnen 24 uur kunnen wij de muizenplaag voor u bestrijden op locatie in de omgeving van Amsterdam, Zaandam, Hilversum en Almere.

Tarief vanaf 47,50 euro

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te evalueren.
Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoe herken ik een muis?

U kunt een muis herkennen aan zijn omvang en de keutels die de muis achterlaat. Een muis is vaak niet groter dan 10 centimeter en kruipt door smalle ruimtes. Een aantal andere kenmerken hebben wij hieronder voor u opgesomd. 

  • Hoort u krassende geluiden in uw omgeving? De kans is dan groot dat een muis aanwezig is in uw woning.
  • Een muizenplaag kan een sterke onaangename geur veroorzaken. Dit wordt veroorzaakt door de urine van de muizen.
  • Muizen maken vaak gebruik van dezelfde route in uw omgeving. Hierdoor kunt u vlekken van poten, staarten of buiksmeer zien.

Muizen bestrijden, hoe gebeurd dat?

Het bestrijden van de muizen kunnen wij vakkundig en professioneel voor u uitvoeren. Wij komen gratis bij u langs voor een offerte op maat. Er zijn verschillende oorzaken voor een muizen probleem. Om tot een passende oplossing te komen zullen we dus eerst de oorzaak moeten achterhalen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Zodra u ons belt, zal onze lokale ongediertebestrijder u een aantal vragen stellen om te achterhalen hoe groot het probleem is en waar de ratten vandaan komen. Vervolgens kan een afspraak voor een inspectie worden gemaakt. Als de ongediertebestrijder het rattenprobleem in kaart heeft gebracht, geeft hij u een plan van aanpak inclusief prijsvoorstel. Bij akkoord zal hij nog dezelfde dag starten met de rattenbestrijding.

Kunt u zelf de muizen bestrijden?

Uiteraard kunt u ervoor kiezen zelf de muizen in uw huis te bestrijden. Vaak is dit erg moeilijk en slaagt u er zelf niet in om de muis te vangen. Met gif werken lijkt makkelijk maar heeft ook minpunten. Indien de muizen hier niet genoeg van eten kunnen wij resistent worden en wordt de plaag nog erger. Ook zijn gif doosjes bijvoorbeeld gevaarlijk voor kleine kinderen. En zijn lijmvallen niet afdoende om alle muizen te weren.