Wij zijn werkzaam in Amsterdam, Zaanstad, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Volendam.
Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar BEL DIRECT 085 0655244 

Welke ongedierten bestrijden wij

Muis

Muizen

Helaas beperken muizen zich niet alleen tot het knagen aan voedsel, maar zullen alles op hun pad kapot knagen. Muizen planten zich razendsnel voort. Een vrouwtjesmuis is in de eerste paar weken van haar leven al geslachtsrijp en kan 6 tot 10 nesten jongen per jaar werpen. Het is dus belangrijk om er snel bij te zijn. Hoe weet u dat u muizen heeft?

Wesp

Wespen

De nederlandse wespen bouwen wespennesten. Het wespennest is compleet met papier opgemaakt. Dit soort wesp is ook het soort dat steekt. Voor dit soort wespenplagen worden wij het meest ingeschakeld. De meeste wespen overleven de harde winters in Nederland niet. Degene die dit wel doen zullen gigantische wespennesten gaan bouwen.

Hoornaar

Hoornaars

De hoornaar kan wel 3,5 centimeter lang worden. Dit vliesvleugelige insect behoort tot de grootste wespachtige in Europa. Een steek van de hoornaar is dan ook een stuk pijnlijker dan die van de "papierwesp". Hoornaars worden iedere zomer een groter probleem in Nederland. Zij zijn een beschermde diersoort en mogen niet zomaar bestrijdt worden. 

Bedwants

Bedwantsen

150 jaar geleden werd de bedwants "wandluis" genoemd en gaf destijds al de nodige problemen in veel huishoudens. De bedwants is een parasiet die zich voedt met het bloed van zijn host, meestal de mens. Een bedwantsenplaag is moeilijk te bespeuren. Toch zijn er kenmerken welke opvallen bij de aanwezigheid van bedwantsen in uw huis.

Vlo

Vlooien

Vlooien planten zich ook erg snel voort. Omdat zij maar 3 mm groot zijn bespeurt u een vlo pas nadat deze u heeft gestoken. Vlooien kunnen niet overleven op de mens en zijn dus vaker te vinden bij mensen die huisdieren bezitten. Zij nestelen zich namelijk graag in de warme vacht waar zij zich ook goed kunnen verschuilen.

Houtworm

Houtworm

Houtworm is een verzamelnaam van diverse insecten die hout aantasten. Het vrouwtje legt haar eieren in naden en kieren van dood hout. De larven zijn de echte aanstichters van het kwaad. Zij worden geboren en beginnen direct aan het hout te knagen, beginnend met de zachte gedeelten. Hoe kunt u de houtworm het beste bestrijden?

Muizenplaag bestrijden

Kunnen wij u helpen