Wij zijn werkzaam in Amsterdam, Zaanstad, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Volendam.

Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar BEL DIRECT 085 0655244 

Wespen bestrijden

Wespen bestrijden

Hoe zien wespen er eigenlijk uit? Een wesp is een klein beestje van ongeveer 2 centimeter groot. Een wesp kan vaak erg agressief zijn. Een wesp bouwt zijn nest van samen gekauwde houtvezels. Dit doet hij vaak in een al bestaand verlaten hol, andere wespen breiden het hol vervolgens uit. Wordt u gestoken door de wespen? Een wespen steek op zich zelf kan geen kwaad maar er zijn ook mensen die allergisch zijn voor wespensteken. Heeft u last van een wespen plaag? Laat ons dan zo snel mogelijk de wespen bestrijden. Wij zorgen ervoor dat de wespen weg blijven. Natuurlijk zijn wij CMPV gecertificeerd.


Kunt u zelf de wespen bestrijden?

Uiteraard kunt u zelf de wespen bestrijden maar is het wel van belang dat u dit vakkundig uitvoert. Daarom adviseren wij u ook een professioneel bedrijf zoals Netwerk Ongediertebestrijding in te schakelen. Wij bestrijden de wespen en zorgen er voor dat deze weg blijven. Jaag een wesp niet op, deze gaat uit agressie steken. Een wespensteek kan erg vervelend zijn en resulteren in een allergische reactie. Als iemand al allergisch is kan een wespensteek op de verkeerde plek zelfs dodelijk zijn.


Hoe herken ik een wesp

Een wesp is  te herkennen aan zijn kleur en zijn wespentaille. De papierwesp die vooral veel voorkomt in Nederland is zwart met geel en ongeveer 2 centimeter groot. De wesp is vaak  te vinden in de omgeving van zoetigheden. 


Werkwijze 

Wespen bestrijden, hoe doen wij dat? In veel gevallen gebruiken wij  een poeder wat aan de wespen blijft kleven vervolgens nemen zij deze mee tot diep in het nest. Wij zorgen ervoor dat de wespen verdwijnen en niet meer terug keren. Ook geven wij u na de bestrijding vakkundig advies om een nieuwe wespen plaag in de toekomst te voorkomen.


Herken een wespennest

Werksters zijn wespen die uitvliegen om eten te verzamelen voor het wespennest. Dit doen zij totdat het nest is volgroeid. Hieraan is een wespennest natuurlijk al te herkennen. De nesten zijn grijs van kleur en de vorm is rond. Veel gebruikte locaties voor deze wespennesten zijn; in bomen, op zolderruimtes, onder de dakgoot of bijvoorbeeld in spouwmuren. Deze zogenaame limonadewespen zijn altijd te vinden in grote groepen rondom het wespennest. De vrouwtjes in deze groepen zijn onvruchtbaar, behalve de koningin. Daarom zijn de werksters aangewezen om het voedsel te verzamelen.


Indien u een dergelijk nest opmerkt in of om uw woning, benader dan direct een ervaren ongediertebestrijder. Wij helpen u graag van uw wespenplaag af. 

Bestrijding Wespen 

vanaf 50 euro

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te evalueren.


Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten.


U kunt ook direct een

Wespenplaag verwijderen

Kunnen wij u helpen