Mieren bestrijden

Tarief vanaf 65,00 EURO

Onze aanpak

U belt 085-0655244

Wij komen vrijblijvend & kosteloos bij u langs

U betaald contant of met PIN & krijgt een factuur.

Wij werken direct aan uw probleem, inclusief nazorg

Mieren bestrijden

Als u last heeft van mieren kan dit erg vervelend zijn. Naast het feit dat mieren uw etenswaren en steriele plaatsen besmetten. Ook zorgen grote groepen mieren voor een onhygiƫnisch beeld. Binnen 24 uur bestrijden wij mieren op locatie in de regio Zaandam, Amsterdam, Hilversum en Almere. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geen last meer heeft van uw mierenprobleem.

Bestrijding vanaf 65 euro

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te evalueren. Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoe herken ik een mierenplaag?

Als u een aantal mieren ziet bij uw woning of bedrijfspand, hoeft het niet te betekenen dat u last heeft van een mierenplaag. Als u de volgende kenmerken herkent, dan is de kans groot dat u last heeft van een mierenplaag. Neem dan direct contact met ons op. 

  • Looppaden van mieren rondom uw woning of bedrijfspand 
  • Groot aantal levende mieren bij uw voedsel 
  • Een mierennest lijkt op een hoopje aarde of vuil en kunt u vaak vinden op donkere plaatsen. 

Mieren bestrijden, hoe gebeurd dat?

Het bestrijden van de mieren kunnen wij vakkundig en professioneel voor u uitvoeren. Wij komen gratis bij u langs voor een offerte op maat. Er zijn verschillende oorzaken voor een mieren probleem. Om tot een passende oplossing te komen zullen we dus eerst de oorzaak moeten achterhalen.

Oorzaken

Muizen leven het liefst, net als de mens, in een geschikte en fijne leefomgeving. Een belangrijk onderdeel van zo een omgeving is veiligheid. Muizen zijn gewild bij prooidieren, waardoor ze buitenshuis vaak niet veilig zijn voor dieren als roofvogels, marters en katten. In een huis kunnen muizen veilig nestelen tussen de muren en in kleine ruimtes, weg van roofdieren.

Kunt u zelf mieren bestrijden?

Zelf mieren bestrijden is iets wat wij niet aanraden. Tenzij dit om een klein aantal mieren in uw omgaat gaat. Hiervoor bestaan er verschillende soorten spuitbussen, sprays en poeders op de markt. Deze producten moeten gebruikt worden op de plek waar de mieren zichtbaar zijn. Voor grote en terugkerende groepen heeft u een professional nodig die u direct met dit probleem kan helpen.