Wij zijn werkzaam in Amsterdam, Zaanstad, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Volendam.

Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar BEL DIRECT 085 0655244 

Vlooien bestrijden?

Een vlooi is een klein beestje dat door het huis springt. Een vlooi is ongeveer 3 mm groot en roodbruin tot zwart van kleur. Een vlooi kan ernstige irritaties veroorzaken bij u en uw huisdieren. Vlooien bijten en tasten uw huid aan. Vlooien bestrijden moet uitermate vakkundig gebeuren om een wederkeer te voorkomen. 


Kunt u zelf de vlooien bestrijden?

Bij dieren kunt u de vlooien vaak zelf bestrijden. Hiervoor zijn er diverse middelen te koop die u hiervoor kunt gebruiken. In huis is het vaak lastiger zelf de vlooien te bestrijden. Wij raden u daarom ook aan om een professioneel bedrijf in te schakelen voor het bestrijden van de vlooienplaag. Wij bestrijden alle vlooien in uw huis en zorgen ervoor dat deze niet meer terug komen. BEL DIRECT 085-0655244. Uiteraard geven wij u achteraf deskundig advies om  herhaling te voorkomen.


Hoe herken ik een vlooi

Een vlooi is een klein beestje van ongeveer 3 mm groot en heeft een roodbruin tot zwarte kleur. Een vlooi heeft redelijk lange pootjes. Een vlooi zit graag bij dieren op de huid indien er geen dieren aanwezig zijn zal de vlo als alternatief op de mens springen. 


Vlooien bestrijden, hoe gebeurd dat?

Vlooien bestrijden is relatief lastig en moet snel gebeuren voor de plaag verergert. U komt immers elke avond terug in het zelfd e bed, een vlooi kan zich dus gemakkelijk aan u voeden. Wij bestrijden de vlooien vakkundig met de juiste middelen.


Wist u dat...

Vlooien meer dan 350 keer hun eigen lichaamslengte kunnen springen?

De vlo ruim 6 maanden kan overleven zonder bloed?

De eitjes van vlooien 1,5 jaar kunnen blijven liggen zonder uit te komen?

Vlooienbeten ziektes kunnen overbrengen?


Geef vlooien geen kans en bescherm uzelf, familie en huisdieren. Dus: "Vlooien?" Bel ons nu om de vlooienplaag op de juiste manier te bestrijden! Wij garanderen u dat de vlooien weg blijven.

 

Bel direct met Netwerk Ongediertebestrijding: 

BEL DIRECT 085 0655244.

Bestrijding Vlooien

Vanaf 80 euro

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te evalueren.


Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten.


U kunt ook direct een

vrijblijvende offerte aanvragen. 

Kunnen wij u helpen